Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Projekttof.dkTil forsiden af projekttof.dkLink til Region Syddanmark.dk


Sundhedsprofil

Har du samtykket til at deltage i projektet Tidlig Opsporing og Forebyggelse (TOF), kan du få en personlig sundhedsprofil.
 

Hvad er en personlig sundhedsprofil?

Den personlige sundhedsprofil giver dig en status på dit helbred. Din personlige sundhedsprofil laves på baggrund af de svar, du giver i et spørgeskema om din livsstil. Spørgsmålene handler blandt andet om dine kost- og motionsvaner, rygevaner, og om du eller din nærmeste familie har haft en kronisk sygdom.

Derudover får du også et overblik over de forskellige muligheder, du har for at forbedre din livsstil, hvis der er behov for det, og hvis du er motiveret til det. Det kan være en helbredsundersøgelse og helbredssamtale hos din egen læge eller et livsstilstilbud i din kommune.

Læs mere om helbredsundersøgelsen og helbredssamtalen.

Læs mere om livsstilstilbud i din kommune.
 

Hvem kan få en personlig sundhedsprofil?

Inden projektet rulles ud i alle 7 syddanske deltagerkommuner, laves en forundersøgelse i Haderslev og Middelfart kommune. Målgruppen for forundersøgelsen er et udsnit af de borgere, som

De borgere der er i overstående målgruppe, vil i uge 43, via deres digitale postkasse, automatisk blive inviteret til at deltage i projektet. Det er ikke muligt selv at melde sig som deltager i TOF, det skal ske via den invitation der modtages i den digitale postkasse.

  Læs mere om det forbedrende projekt.
 

Sådan får du din personlige sundhedsprofil

De borgere, som kan deltage i projektet, er blevet kontaktet med en invitation i deres digitale postkasse.

Har du samtykket til at deltage i projektet, modtager du i marts 2019 en besked i din digitale postkasse om, at du kan udfylde spørgeskemaet og få din personlige sundhedsprofil.


Siden er sidst opdateret 03-10-2018
Tværsektorielt samarbejdeTilgængelighedserklæring